Somon glazurat cu soia
Somonul glazurat cu soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 512 calorii, 47G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,52 USD pe porție. 151 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun deschis, suc de lămâie, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, și Sos De Soia-Susan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. cu un suport în centru. Faceți glazura: într-un castron mic, amestecați zahărul brun, uleiul de măsline, sosul de soia, sucul de lămâie și vinul alb până când zahărul s-a dizolvat.Ceas:cum să suc de citrice
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.