Somon glazurat cu mere și hrean

Somonul glazurat cu mere și hrean este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 343 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de hrean, ulei de măsline, oțet de șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Coaste de porc glazurate cu salată de mere de hrean, Somon afumat cu cremă de mere-hrean și pâine neagră, și Miere Cidru De Mere Somon Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați jeleul de mere, arpagicul, hreanul, oțetul și 1/4 linguriță de sare, amestecând bine cu un tel.
Presărați somonul cu 1/4 linguriță sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați somon și gătiți 3 minute. Întoarceți somonul; periați cu jumătate din amestecul de mere. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Periați cu amestecul de mere rămas.