Somon glazurat cu hash de varză de Bruxelles

Somon glazurat cu hash de varză de Bruxelles
Rețeta somon glazurat cu hash de varză de Bruxelles poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 8. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 462 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin necesită cidru de mere, fripturi de somon, ceapă și sare și piper. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Arțar-muștar-amestec de piper somon glazurat cu varză de Bruxelles, Varză De Bruxelles Și Hash De Cartofi, și Varză de Bruxelles și Hash de cartofi pentru doi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Separați varza de Bruxelles în frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați frunzele în apa clocotită și gătiți până devin verde aprins, aproximativ 2 minute; scurgere. Curățați cartofii și tăiați-i în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți slănina și tocați-o grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Se amestecă cartofii și se fierbe până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles și slănina și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Între timp, într-o cratiță medie, fierbeți cidrul de mere cu applejack și unt până când glazura de cidru se reduce la 2/3 cană, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
ApplejackApplejack
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Preîncălziți broilerul. Condimentați fripturile de somon cu sare și piper și periați-le pe ambele părți cu glazura de cidru. Aranjați fripturile într-o tigaie pentru pui de carne sau pe un suport așezat într-o foaie de copt cu margini. Fierbeți somonul timp de aproximativ 8 minute, perindând ocazional cu glazura sau până când este crocant și tocmai gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Reîncălziți hash-ul de varză de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
12
Ungeți fripturile de somon cu orice glazură de cidru rămasă, apoi transferați pe farfurii și serviți cu hash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista