Somon Glazurat Cu Ghimbir
Somonul glazurat cu ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 255 calorii. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr brun, somon, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Somon Glazurat Cu Ghimbir, Somon Glazurat Cu Soia De Ghimbir, și Somon Glazurat Cu Miere De Ghimbir Pentru Unul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prep: 2 minute Cook: 5 minute preîncălziți broiler la mare. Înveliți o tigaie rezistentă la carne cu spray de gătit (sau tapetați cu o bucată de folie).
Se amestecă zahărul, muștarul, sosul de soia și ghimbirul într-un castron mic. Faceți tăieturi superficiale în diagonală peste fileurile de somon (acest lucru permite amestecului de zahăr să aromeze somonul
Periați somonul cu amestec de zahăr brun. Se fierbe la 6 inci de la foc timp de 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Părți rapide în timp ce somonul se fierbe: gătiți cuscusul pe plită; adăugați aromă cu bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu în loc de apă. Mazăre congelată la microunde; se servește cu puțin unt; se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.