Somon Glazurat Cu Edamame

Somon Glazurat Cu Edamame
Somonul glazurat cu Edamame este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 265 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de edamame, mirin, sos hoisin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Paste cu somon și Edamame, Somon la grătar cu miere de soia cu Edamame, și Somon La Grătar Cu Miere De Soia Cu Edamame pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente (prin zahăr brun) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați un strat de folie de aluminiu pe o foaie de copt sau o tigaie pentru pui și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Așezați somonul pe folie și periați cu jumătate din glazura de soia. Se fierbe 3 minute; scoateți din cuptor și periați cu glazura rămasă. Se fierbe încă 3 minute sau până când somonul este fulgios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Combinați miso, mirin și suc de portocale într-un blender. Se fierbe edamame în apă ușor sărată timp de 34 de minute sau până se înmoaie; scurgeți, rezervând 4 linguri de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ApăApă
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați edamame, apă rezervată și sare în blender; puls. Aranjați 1/3 cană pură pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu 1 bucată de somon și se stropește cu 1/4 linguriță glazură de soia din foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se ornează cu coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista