Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul glazurat de arțar și muștar. Această rețetă servește 4 și costă 4,67 USD pe porție. O porție conține 527 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, file de somon pe piele, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon Glazurat Cu Muștar De Arțar, Arțar și somon glazurat cu muștar, și Muștar De Arțar Somon Glazurat La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți grătarul grătarului prin periaj cu ulei. Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Presărați generos somonul peste tot cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați împreună siropul, untul, muștarul, oțetul, sosul Worcestershire și 1 linguriță de piper negru pentru a face glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Resturi Proaspete
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți blaturile de somon generos cu glazura și așezați pielea în jos pe grătar și gătiți, aproximativ 4 minute. Întoarceți somonul și gătiți până ajung la coacerea care vă place, aproximativ 5 minute pentru mediu-rare. Scoateți cu grijă peștele de pe grătar și așezați pielea în jos pe un platou destul de servit.