Somon glazurat cu arțar cu varză de Bruxelles prăjită

Somonul glazurat cu arțar cu varză de Bruxelles prăjită este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 346 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână muștar din cereale integrale, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Arțar și somon glazurat cu muștar cu varză de Bruxelles prăjită, Varză De Bruxelles Prăjită Glazurată Cu Lămâie Și Arțar, și Suc de fructe Delicata prăjită cu glazură de arțar și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F, cu rafturile în treimile superioare și inferioare. Pe o foaie de copt cu margini, aruncați varza de Bruxelles și ceapa cu ulei, linguriță sare și linguriță piper. Prăjiți pe raftul de jos, aruncând o dată, până devine auriu și fraged, 15 până la 20 de minute.Între timp, într-un castron mic, amestecați siropul de arțar, muștarul și lingurița fiecare sare și piper. După ce legumele au fiert timp de 12 minute, așezați somonul pe o a doua foaie de copt cu margini și periați-l cu amestecul de arțar. Prăjiți pe raftul superior până când este opac, 6 până la 8 minute.
Serviți somonul cu legumele și pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.