Somon Glazurat
Somonul glazurat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 208 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr brun, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pan Seared miere glazurate somon cu unt rumenit sos de tei – cel mai bun somon l-am mâncat vreodată, Somon Glazurat Cu Soia, și Somon glazurat pentru doi.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Cuptor cu microunde la 1 minut ridicat, amestecând după 30 de secunde.
Puneți peștele pe o tigaie pentru broiler; periați peștele cu amestec de zahăr. Se fierbe 8 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță, ungându-se ocazional cu amestecul de zahăr rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.