Somonul fript topit în gură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 532 calorii, 34G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper măcinat, ierburi fine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de oală topită în gură, Topiți-Vă În Gură Vafe, și Se topește în gură pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Tapetați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mic pentru microunde și gătiți la foc mare timp de 1 1/2 minute. Topiți untul într-o cratiță la foc mic și amestecați amestecul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se ia de pe foc; se amestecă sosul Worcestershire, sucul de lămâie, vinul alb, piperul negru, sarea de usturoi și ierburile fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Așezați fileurile de somon cu pielea în jos pe tigaia pregătită. Puneți aproximativ 1/3 din sosul de unt peste fileuri și presărați uniform cu mărarul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Mărar Proaspăt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se fierbe la cuptorul preîncălzit timp de 3 minute. Întoarceți fileurile de somon astfel încât partea fileului să fie orientată în sus și ungeți fileurile cu aproximativ 1/3 din sosul de unt; se fierbe timp de 3 minute. Întoarceți fileurile pentru a așeza partea opusă orientată în sus; lingura pe sosul de unt rămas; se fierbe până când peștele se fulgează ușor cu o furculiță, aproximativ 3 minute suplimentare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.