Somon Fript Peste Crupe De Parmezan
Somon fript peste crupe de parmezan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 341 calorii, 37g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,16 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciuperci, sare, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Somon fript cu lămâie și parmezan, Duminică Brunch: Bacon Cheddar Grits Fript, și Crupe de Cheddar afumate cu roșii de moștenire la grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați apă; aduceți la fierbere. Adăugați treptat grâu, amestecând cu un tel până se omogenizează. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când ați terminat.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile, și saut timp de 5 minute sau pana devin aurii. Se amestecă ciupercile și brânza în grâu. Pune deoparte.
Presărați fileurile cu sare, cimbru și piper; așezați fileurile, cu pielea în jos, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Îndepărtați pielea din fileuri; aruncați pielea. Lingură 1/2 cană de grâu pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu un file.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau