Somon Fript Cu Rozmarin

Somon Fript Cu Rozmarin
Somonul fript cu rozmarin este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 6 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Skinny Taste are 155 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați Rozmarin, Rozmarin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Dovlecel fript cu unt de rozmarin, Mere și pere fripte cu rozmarin, și Salată romaine friptă cu pansament Caesar de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de lămâie, rozmarinul, sarea, piperul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Gât De PuiGât De Pui
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Periați amestecul pe pește.Pulverizați raftul unei tigaie cu ulei de măsline și aranjați peștele pe ea. Se fierbe 4 de pe foc până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, aprox. 4-6 minute pe 1/2 din grosime. Dacă peștele are mai mult de 1 grosime, întoarceți-l ușor la jumătatea fierberii.Imprimați Acest6 PP 7 SP Rețete de pește rețete prietenoase cu Postul Mare Rețete Rețete de fructe de Marepostat Mai 13, 2008 de Gina32 Comentarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista