Somon fiert în ulei cu salată proaspătă de castraveți

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul Braconat cu ulei cu salată proaspătă de castraveți ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 503 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Castraveți Cu Somon Poșat, Salată de somon braconat cu sos de castraveți, și Somon fiert la rece cu salată de castraveți.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti somonul, fixați un termometru de bucătărie pe partea laterală a unei tigaie de 10 inci.
Adăugați ulei, frunze de busuioc, felii de lămâie și usturoi în tigaie; se încălzește la 15
Adăugați pește în ulei; gătiți timp de 12 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din ulei; așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Aruncați castravetele cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; pus deoparte.
Combinați sucul, busuiocul tocat, restul de 1/8 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper într-un castron mic; stropiți peste pește.
Se servește cu salată de castraveți.
Garnisiți cu frunze de busuioc, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.