Somon fiert în apă în Verjus
Somonul Braconat în Verjus este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 115 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, verjus, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Somon braconat cu ceai, Somon Fiert, și Somon Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați verjusul și șalotele tocate într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare.
Adăugați fripturile de somon. Acoperiți și aduceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți până când peștele nu mai este translucid în centru, 4 până la 5 minute.
Ridicați peștele pe 2 farfurii și păstrați-l cald. Se strecoară sucurile și se întoarce în tigaie. Fierbeți sucurile la foc mare până când au fost reduse la 1/3 cană, 5 până la 7 minute, apoi amestecați untul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.