Somon dulce-n-afumat cu orez de mahon de ghimbir

Somonul dulce-n-afumat cu orez de mahon de ghimbir este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 532 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, stoc de pui, bucată de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon Dulce-N-Afumat Cu Orez De Mahon De Ghimbir, Pui fript din mahon cu cartofi dulci de tei fumurii și Chimichurri de coriandru, și Kabobs De Somon Dulce Și Afumat pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.