Somon dulce cu o lovitură

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul dulce cu o lovitură ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 283 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos de soia, oțet de orez, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt O Lovitură Dulce: Cartofi Prăjiți Cu Scorțișoară Chipotle, Cartofi dulci gratinați cu o lovitură!, și Nuci pecan dulci și picante-cu o lovitură.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Rezervați 1/4 cană amestec de oțet.
Combinați ardeiul roșu, sarea și pudra cu cinci condimente; frecați uniform pe partea jupuită a somonului.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 16 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere, periând frecvent cu amestec de oțet.
Așezați 1/4 cană de amestec de oțet rezervat într-un vas mic de sticlă pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 20 de secunde sau până la bule.
Stropiți peste pește; se presară cu ceapă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.