Somon din Caraibe cu sos de grătar Guava și salsa Veggie Mango

Somon din Caraibe cu sos de grătar Guava și salsa Veggie Mango
Somon Caraibe cu sos de gratar Guava și mango Veggie Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.48 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 811 calorii, 60g de proteine, și 43G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Dacă aveți somon lateral, suc de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Caraibe Jerk castron de somon cu Mango Salsa, Somon la grătar cu sos de grătar Mango, și Mușchi Din Caraibe Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa, gătind până când este moale și puțin maro în jurul marginilor, aproximativ 5 până la 7 minute, amestecând des. Amestecați pasta de guava, pasta de roșii, oțetul, zahărul brun, anasonul stelar, ienibaharul și pudra de curry. Se fierbe până se topește pasta de guava, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Opriți focul și lăsați sosul să se răcească ușor. Aruncați anasonul stelar; transferați amestecul în blender și piure. Cu motorul pornit adăugați sucul de lămâie și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
GuavaGuava
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte sau se dă la frigider până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Bateți uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și piperul împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați mango, ardei, ceapă roșie, chile și cilantro și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
3
Adăugați fasolea și aruncați ușor totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1
Încălziți broilerul la mare. Tapetați un vas mare de copt sau o foaie de copt cu margini cu un strat dublu de folie de aluminiu și ungeți folia cu puțin ulei de măsline sau spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Așezați somonul în vasul de copt pregătit și puneți aproximativ 2 centimetri din capătul cozii sub pește, astfel încât să aveți o formă oarecum uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se toarnă sosul de grătar peste somon și se gătește sub broiler până când sosul se caramelizează și se toacă în jurul marginilor, iar somonul este ferm și se fulgează ușor, 8 până la 12 minute pentru rare (somonul va fi în continuare roz la mijloc) sau 12 până la 15 minute pentru bine făcut (somonul va fi gătit pe tot parcursul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4
Întindeți salsa pe platoul de servire și ridicați cu grijă somonul din vasul de copt și aranjați-l deasupra salsa (folosiți 2 spatule mari pentru a-l transfera). Strângeți câteva pene de var peste pește și serviți cu pene suplimentare de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Ingrediente

2(iarnă)hartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust11 kilogram de dovlecel,cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș425Nuci de orice fel (tocate)fasole neagră, scursă și clătităfasole neagră, scursă și clătită0(poate fi sau trece)Ceapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)rom închisrom închis1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de cilantro tocate măruntfrunze proaspete de cilantro tocate mărunt3cuișoare de usturoi, tocate fincuișoare de usturoi, tocate fin1ardei gras verde, înjumătățit, însămânțat și tăiat finardei gras verde, înjumătățit, însămânțat și tăiat fin1(poate fi sau trece)ienibahar la solienibahar la sol227Nuci de orice fel (tocate)pastă de guava, tăiată în bucățipastă de guava, tăiată în bucăți596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun deschis sau închiszahăr brun deschis sau închis596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de lămâie (de la aproximativ 2 limes), plus 2 limes tăiate în pene, pentru serviresuc de lămâie (de la aproximativ 2 limes), plus 2 limes tăiate în pene, pentru servire2(iarnă)1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită2Mango, decojit, fructe tăiate din semințe și tăiate cubulețeMango, decojit, fructe tăiate din semințe și tăiate cubulețe1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline, plus suplimentar pentru ungerea vasului de coptulei de măsline, plus suplimentar pentru ungerea vasului de copt1ardei gras roșu, înjumătățit, însămânțat și tăiat finardei gras roșu, înjumătățit, însămânțat și tăiat fin1mareceapă roșie, înjumătățită și tocată măruntceapă roșie, înjumătățită și tocată mărunt2kilogramesomon întreg (aproximativsomon întreg (aproximativ11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)1serrano chile, tocat fin, opționalserrano chile, tocat fin, opțional2(iarnă)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire3(iarnă)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2anason stelat întreganason stelat întreg1ardei gras galben, înjumătățit, însămânțat și tăiat finardei gras galben, înjumătățit, însămânțat și tăiat fin2ceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Revista