Somon din Caraibe cu sos de grătar Guava și salsa Veggie Mango
Somon Caraibe cu sos de gratar Guava și mango Veggie Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.48 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 811 calorii, 60g de proteine, și 43G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Dacă aveți somon lateral, suc de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Caraibe Jerk castron de somon cu Mango Salsa, Somon la grătar cu sos de grătar Mango, și Mușchi Din Caraibe Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa, gătind până când este moale și puțin maro în jurul marginilor, aproximativ 5 până la 7 minute, amestecând des. Amestecați pasta de guava, pasta de roșii, oțetul, zahărul brun, anasonul stelar, ienibaharul și pudra de curry. Se fierbe până se topește pasta de guava, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Opriți focul și lăsați sosul să se răcească ușor. Aruncați anasonul stelar; transferați amestecul în blender și piure. Cu motorul pornit adăugați sucul de lămâie și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sifon Crema Dietetica
1 Căpșună, Decojită
Chile Scotch Bonet, Tocat
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Guava
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte sau se dă la frigider până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Bateți uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și piperul împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați mango, ardei, ceapă roșie, chile și cilantro și aruncați pentru a acoperi.
Încălziți broilerul la mare. Tapetați un vas mare de copt sau o foaie de copt cu margini cu un strat dublu de folie de aluminiu și ungeți folia cu puțin ulei de măsline sau spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Așezați somonul în vasul de copt pregătit și puneți aproximativ 2 centimetri din capătul cozii sub pește, astfel încât să aveți o formă oarecum uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se toarnă sosul de grătar peste somon și se gătește sub broiler până când sosul se caramelizează și se toacă în jurul marginilor, iar somonul este ferm și se fulgează ușor, 8 până la 12 minute pentru rare (somonul va fi în continuare roz la mijloc) sau 12 până la 15 minute pentru bine făcut (somonul va fi gătit pe tot parcursul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4
Întindeți salsa pe platoul de servire și ridicați cu grijă somonul din vasul de copt și aranjați-l deasupra salsa (folosiți 2 spatule mari pentru a-l transfera). Strângeți câteva pene de var peste pește și serviți cu pene suplimentare de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.