Somon de susan-ghimbir cu Bok Choy fiert

Somon de susan-ghimbir cu Bok Choy fiert
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Somonul de susan-ghimbir cu Bok Choy fiert ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, bulion de pui degresat cu grăsime, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 90%. Rețete similare includ Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Ghimbir-Susan Bok Choy.

Instrucțiuni

1
Clătiți bok choy; tăiați și aruncați capetele tijei dure și orice părți învinețite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
2
Tăiați blaturile cu frunze transversal în benzi de 2 inci; tăiați tulpinile transversal în bucăți de 1 inch.
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați usturoiul în 2 lingurițe de ulei până la sfârâit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați bok choy și bulion, acoperiți și gătiți până când cele mai groase tulpini sunt doar fragede atunci când sunt străpunse, 4 până la 5 minute; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Între timp, clătiți somonul, uscați-l și tăiați-l în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Se amestecă semințele de susan cu ghimbir și se freacă uniform peștele cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Turnați restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare. Când uleiul este fierbinte, în aproximativ 1 minut, puneți somonul, pielea în jos, în tigaie; gătiți 3 minute. Cu o spatulă largă, întoarceți peștele și gătiți până când este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Așezați somonul în boluri largi și lingurați bok choy și bulion în mod egal în jurul peștilor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bok ChoyBok Choy
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista