Somon de susan-ghimbir cu Bok Choy fiert
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Somonul de susan-ghimbir cu Bok Choy fiert ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, bulion de pui degresat cu grăsime, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 90%. Rețete similare includ Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Ghimbir-Susan Bok Choy.
Instrucțiuni
Clătiți bok choy; tăiați și aruncați capetele tijei dure și orice părți învinețite.
Tăiați blaturile cu frunze transversal în benzi de 2 inci; tăiați tulpinile transversal în bucăți de 1 inch.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați usturoiul în 2 lingurițe de ulei până la sfârâit, 1 până la 2 minute.
Adăugați bok choy și bulion, acoperiți și gătiți până când cele mai groase tulpini sunt doar fragede atunci când sunt străpunse, 4 până la 5 minute; păstrați cald.
Între timp, clătiți somonul, uscați-l și tăiați-l în 4 bucăți egale.
Se amestecă semințele de susan cu ghimbir și se freacă uniform peștele cu amestecul.
Turnați restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare. Când uleiul este fierbinte, în aproximativ 1 minut, puneți somonul, pielea în jos, în tigaie; gătiți 3 minute. Cu o spatulă largă, întoarceți peștele și gătiți până când este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), cu aproximativ 3 minute mai mult.
Așezați somonul în boluri largi și lingurați bok choy și bulion în mod egal în jurul peștilor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.