Somon de soia-ghimbir
Somonul de soia-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 452 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă de la Handle the Heat are 10 ventilatoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, rădăcină de ghimbir, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Sos De Soia-Susan, și Taitei Cu Sos De Soia.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu combinați zahărul brun, coaja de lămâie, sucul de lămâie, usturoiul, ceapa verde, sosul de soia, uleiul de măsline și ghimbirul. Gatiti pana cand zaharul este dizolvat si amestecul este parfumat.
Se ia de pe foc, se amestecă sucul de portocale.
Puneți amestecul de pește și marinată într-o pungă de plastic resigilabilă. Se da la frigider peste noapte sau cel putin 3 ore.Preîncălziți grătarul pentru căldură directă medie. Grătar ușor cu ulei.
Scoateți somonul din punga resigilabilă și turnați marinada rămasă într-o cratiță mică. Aduceți marinada la fierbere. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă până se îngroașă ușor, 5-10 minute.Gatiti somonul timp de 6 pana la 8 minute pe fiecare parte, sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita.
Se ornează cu sos de marinată redus și ceapă verde tocată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.