Somon De Patiserie Cu Puf

Somon De Patiserie Cu Puf
Puff somon de patiserie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.54 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are Calorii 2016, 90g de proteine, și 130g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Această rețetă este plăcută de 53 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de praf de usturoi, foietaj, frunze de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este mare. Încercați Somon în patiserie, Somon De Patiserie Cu Puf, și Somon în patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Condimentați fileurile de somon cu sare, praf de usturoi și praf de ceapă. Împărțiți 1/2 din spanac între două foi de patiserie cu puf și movilă în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
(tub Mare)(tub Mare)
3
Așezați un file de somon deasupra fiecărei movile de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
4
Întindeți pesto-ul pe fileurile de somon și acoperiți cu spanacul rămas. Umpleți marginile patiseriei cu apă, pliați spre centru și sigilați cusăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute până când patiseria este umflată și aurie, iar somonul a gătit până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Laguna Chardonnay oferă note elegante de mere răcoritoare, piersici și portocale coapte. Straturile expresive de caramel și preț completează notele subtile de stejar prăjit. Corpolent cu note de cremă, acest vin are un finisaj moale, persistent.Laguna este dedicată producției de Chardonnay de clasă mondială din prestigioasa Vale a râului rus. În inima acestei regiuni se află inspirația pentru vinul nostru: Podgoria Laguna. Acest pământ a văzut primii struguri de vin plantați încă din anii 1800 și a găzduit Chardonnay de clasă mondială de mai bine de patru decenii. În valea râului rus, un sezon lung de creștere și briza răcoroasă de coastă au ca rezultat un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista