Somon de oraș mare cu sos Martini

Somonul de oraș mare cu sos Martini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 443 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, file de somon, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon de oraș mare cu sos Martini, Fata Orașului " Brown City Jambalaya, și Sos De Grătar Din Kansas City pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează fiecare bucată de somon cu sare și piper și presară puțin pătrunjel tocat. Dacă se sotează, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie largă și gătiți peștele, aproximativ 3 minute pe prima parte, apoi aproximativ 2 minute pe a doua parte pentru a obține o temperatură medie-rară. (Măriți timpul de gătit cu aproximativ 90 de secunde pe fiecare parte dacă doriți ca somonul să fie gătit.) De asemenea, puteți grăta sau fierbe somonul, după dorință.
Puneți sosul Martini peste (sau alături) somonul gătit și serviți imediat. Acest somon este delicios cu cartofi noi fierți sau orez.
Așezați șalotele, ginul, vermutul, boabele de ienupăr și boabele de piper verde într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până se reduce la aproximativ 3 linguri de lichid.
Adăugați crema și reduceți la 1/4 cană.
Se strecoară și se readuce lichidul în cratiță (se aruncă solidele).
Adăugați măslinele și condimentați după gust cu suc de lămâie, sare și puțin piper. Acoperiți și păstrați cald în timp ce pregătiți somonul.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Crescent City gătit de Susan Spicer Copyright (c) 2007 de Susan Spicer publicat de Knopf./ n / nSusan Spicer s-a născut în Key West, Florida și a trăit în Olanda până la vârsta de șapte ani, când familia ei s-a mutat la New Orleans. De atunci locuiește acolo și este proprietara a două restaurante, Bayona și Herbsaint. Aceasta este prima ei carte de bucate./n / Npaula Disbrowe a fost fostul bucătar Cowgirl la Hart & Hind Fitness Ranch din Rio Frio, Texas. Înainte de aceasta, a petrecut zece ani lucrând ca scriitoare de alimente și călătorii. Lucrările ei au apărut în New York Times, Food & Wine și Saveur, printre alte publicații importante.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.