Somon De Melasă De Rodie
Nevoie de o felul principal pescatarian? Somonul de melasă de rodie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 600 de calorii, 68G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.24 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de melasă de rodie, tigaie antiaderentă pentru cuptor, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma amidonul din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Melasă De Rodie, Piept De Melasă De Rodie, și Tort De Cafea Cu Melasă De Rodie.
Instrucțiuni
Ingrediente4 fileuri de somon dezosate, piele PE2 lingurițe zahăr brun1 / 2 lingurițe sare1 / 4 lingurițe amidon de porumb sau amidon de cartofi
Piper negru1 / 4 cană melasă de rodie (faceți clic aici pentru rețetă), temperatura camerei
Spray antiaderent cu ulei de gătit
Semințe proaspete de rodie și mentă pentru garnitură (opțional)veți avea nevoie și de
Tigaie mare antiaderentă pentru cuptor sau orice tigaie antiaderentă și o foaie de copt
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.