Somon De Coriandru La Grătar

Somon De Coriandru La Grătar
Somonul de coriandru la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 354 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frunze de coriandru, usturoi, suc de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Somon De Coriandru La Grătar, Somon la grătar cu Pesto de coriandru-Pecan, și Chilli La Grătar Și Somon Cilantro Cu Orez Cu Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, amestecați coriandru, usturoi, miere și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește până când mierea se agită ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
4
Așezați fripturile de somon într-un vas de copt și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De SomonFriptură De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă marinada peste somon, se acoperă și se dă la frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
6
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Așezați fripturile de somon pe grătar, gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista