Somon de busuioc și legume Julienne

Somon de busuioc și legume Julienne
Somonul de busuioc și legumele Julienne este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 232 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de frunze de busuioc, unt, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Sauerbraten cu legume Julienne, Stridii braconate în șampanie cu o Julienne de legume, spanac cu frunze și șuncă de Prosciutto, și File de somon în Papillote cu legume Julienne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă ardeiul gras. Gatiti si amestecati 2 minute. Se amestecă dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
3
Așezați somonul, cu pielea în jos, în tigaie, împingând în jos în legume, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați somonul și legumele cu busuioc, sare condimentată și condimente de lămâie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Sare CondimentatăSare Condimentată
LegumeLegume
SomonSomon
BusuiocBusuioc
5
Se toarnă bulion peste somon și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SomonSomon
BulionBulion
6
Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 8 până la 10 minute sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
7
Scoateți somonul și legumele din tigaie cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista