Somon De Arțar-Miso Dijon
Maple-Miso Dijon somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă este plăcută de 9395 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de file de somon, usturoi, muștar granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon La Grătar Dijon-Arțar, Somon ușor de arțar la grătar Dijon cu slănină, și Pinioane de somon la cuptor cu arțar Dijon cu Quinoa cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinați somonul în amestecul de sirop de arțar, muștar, miso, oțet, sos de soia și usturoi timp de cel puțin 30 de minute.
Așezați somonul pe un vas de copt și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când somonul începe să se descuameze ușor, aproximativ 10 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.