Somon De Arțar
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul de arțar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 222 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1849 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare de usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Somon De Soia De Arțar, Somon De Soia-Arțar, și Somon De Arțar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați siropul de arțar, sosul de soia, usturoiul, sarea de usturoi și piperul.
Așezați somonul într-un vas de copt din sticlă superficială și acoperiți cu amestecul de sirop de arțar. Acoperiți vasul și marinați somonul în frigider 30 de minute, întorcându-se o dată.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați vasul de copt în cuptorul preîncălzit și coaceți somonul descoperit 20 de minute sau până când se înmoaie ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.