Somonul cu zahăr brun și glazură de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,06 USD pe porție. O porție conține 452 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, somon, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 88 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon cu zahăr brun și glazură de muștar, Somon cu muștar și glazură de zahăr brun, și Somon cu muștar și glazură de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pe arzătorul lateral, topiți zahărul brun, mierea și untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se scoate de pe foc și se amestecă muștarul, sosul de soia, uleiul de măsline și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Lasă să se răcească.
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Ungeți somonul cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Așezați pielea de somon cu fața în jos pe grătar. Înveliți carnea fileurilor de somon cu amestecul de zahăr brun. Grătar timp de 6 până la 8 minute până la coacere medie, întorcându-se o dată după 5 până la 6 minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.