Somon cu sos de unt Dijon, sparanghel și unt de ierburi Angel Hair Paste

Somon cu sos de unt Dijon, sparanghel și unt de ierburi Angel Hair Paste
Somonul cu sos de unt Dijon, sparanghel și unt de ierburi Angel Hair paste necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 922 calorii, 41G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 4.68 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sulițe de sparanghel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paste De Păr De Înger Cu Broccoli Și Unt De Ierburi, Saltimbocca de pui cu unt maro Paste cu păr de înger, și Sparanghel De Primăvară Angel Hair Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sulițele de sparanghel într-o tigaie mare și turnați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei la aproximativ 1/2 inch adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți tigaia la foc mediu, aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu-mic. Fierbeți până când apa s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă untul nesărat și nucile pecan în tigaie cu sparanghel și se lasă să fiarbă până când sparanghelul începe să se rumenească și nucile pecan sunt parfumate, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
SparanghelSparanghel
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Condimentați fileurile de somon cu sare și piper negru și lăsați-le deoparte timp de aproximativ 5 minute; îndepărtați orice exces de umiditate cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare și prăjiți fileurile de somon în uleiul fierbinte până se rumenesc și carnea se descuamă ușor și este aproape opacă în centru, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Strângeți o jumătate de lămâie peste fileurile de somon în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LămâieLămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere; amestecați pastele de păr înger și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca usor ferme, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scurge bine și se întoarce în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se amestecă 2 linguri de unt, pătrunjel și busuioc în pastele fierte până se acoperă; se presară sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Paste FiertePaste Fierte
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
BusuiocBusuioc
10
Pentru a face sos, topiți încă 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mic până se topește; se amestecă muștarul Dijon și se strecoară jumătatea de lămâie rămasă în sos. Se lasă să fiarbă timp de aproximativ 3 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
UntUnt
LămâieLămâie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Pentru a servi, împărțiți pastele cu păr de înger între două farfurii, acoperiți fiecare porție de paste cu jumătate de sparanghel și nuci pecan și aranjați un file peste sparanghel. Spoon Dijon dressing peste fileuri pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
SparanghelSparanghel
Nuci PecanNuci Pecan
PastePaste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate54
Revista