Somon cu sos de rozmarin
Somonul cu sos de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 210 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crenguțe de pătrunjel, sare, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon cu sos balsamic de rozmarin, Somon de zahăr brun cu sos de muștar de rozmarin, și Somon Incrustat De Caju Și Rozmarin Cu Sos De Hibiscus De Tei.
Instrucțiuni
Așezați 1 linguriță de rozmarin, pătrunjelul, boabele de piper și lămâia în pânză de brânză; legați bine.
Încălziți bulionul și punga de pânză de brânză la fierbere în tigaie de 10 inci; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 minute.
Dacă fileurile de pește sunt mari, tăiați în 4 bucăți de servire.
Așezați fileurile de pește în tigaie; adăugați apă, dacă este necesar, pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5-10 minute sau până când fulgi de pește ușor cu furculita.
Scoateți peștele în platoul de servire și păstrați-l la cald. Rezervați 1/3 cană amestec de bulion. Aruncați punga de pânză de brânză și amestecul de bulion rămas.
Se amestecă jumătate și jumătate și amidon de porumb.
Se încălzește amestecul pe jumătate și jumătate, amestecul de bulion rezervat, 1 linguriță de rozmarin și sarea la fierbere în tigaie la foc mediu. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.