Somon cu sos de portocale Curry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu sos de portocale Curry. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $7.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 645 calorii. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați fileuri de somon, sos de soia la choy, sos de soia picant gulden ' s, și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Somon cu sos de portocale curry pentru doi, Orange Curried Cilantro somon și începutul a ceva minunat, și Somon Cu Sos De Nucă De Cocos-Roșii.
Instrucțiuni
Pulverizați grătarul rece al grătarului cu spray pentru grătar. Preîncălziți grătarul la foc mediu conform instrucțiunilor producătorului. Se amestecă împreună ketchup, marmeladă, sos de soia, muștar, miere și pudră de curry într-un castron mic; pus deoparte.
Ungeți fileurile cu ulei.
Așezați carnea cu fața în jos pe grătarul grătarului. Gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand fileurile pot fi ridicate cu usurinta de pe gratar fara a se lipi de gratar. Întoarceți-vă cu pielea în jos și gătiți încă 2 până la 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița (145F).
Transferați fileurile în platoul de servire.
Puneți 1 lingură de sos peste fiecare file.
Serviți sosul rămas pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.