Somon Cu Sos De Iaurt Tarhon
Somonul cu sos de iaurt tarhon este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 292 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, iaurt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon cu tarhon-sos de iaurt, Pește-Spadă Înnegrit Cu Sos De Iaurt Tarhon, și Somon cu sos de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sos: amestecați iaurtul, tarhonul tocat, sucul de lămâie, uleiul de măsline și castraveții; se condimentează cu sare și piper.
Broiler de căldură, cu set de rafturi la 4 inci de căldură. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Așezați somonul pe foaie și condimentați cu sare și piper. Se fierbe până se opacă pe tot parcursul, 8 până la 10 minute.
Se servește cu sos pe lateral.* Notă: săriți sucul de citrice în porții hrănite consumatorilor sub 12 luni.