Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul cu sos de fistic de afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 471 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, jeleu de coacăze, nuci de fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Somon cu crustă de fistic cu sos de cremă de lămâie, Brownies cu afine-fistic, și Fursecuri cu fistic și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați afine, zahăr, suc de portocale și jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.