Somon cu Shiitake și sos de vin roșu

Somon cu Shiitake și sos de vin roșu
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul cu Shiitake și sos de vin roșu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 670 calorii, 44G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 8.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu Shiitake și sos de vin roșu, Somon De Seară Într-Un Sos De Scotch Și Shiitake, și Somon Cu Sos De Muștar De Vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați vinul roșu, bulionul de vită și cimbru și dați la fiert. Se fierbe până când lichidul s-a redus la 3/4 cană, 1 oră și 15 minute; se strecoară într-o cratiță curată. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se păstrează fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Între timp, aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați orezul sălbatic și un vârf de sare, acoperiți și fierbeți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scurgeți orezul și readuceți-l în cratiță. Se condimentează cu sare, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Într-o tigaie medie, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se adaugă shiitake-ul și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
10
Aranjați fileurile de somon pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în jos și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Coaceți timp de aproximativ 15 minute, până când tocmai ați gătit în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Puneți orezul sălbatic pe farfurii și puneți fileurile de somon deasupra. Puneți ciupercile shiitake și sosul de vin roșu peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
File De SomonFile De Somon
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista