Somon cu Shiitake și sos de vin roșu

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul cu Shiitake și sos de vin roșu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 670 calorii, 44G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 8.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu Shiitake și sos de vin roșu, Somon De Seară Într-Un Sos De Scotch Și Shiitake, și Somon Cu Sos De Muștar De Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți 3 linguri de unt.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 7 minute.
Adăugați vinul roșu, bulionul de vită și cimbru și dați la fiert. Se fierbe până când lichidul s-a redus la 3/4 cană, 1 oră și 15 minute; se strecoară într-o cratiță curată. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se păstrează fierbinte.
Între timp, aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Adăugați orezul sălbatic și un vârf de sare, acoperiți și fierbeți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Scurgeți orezul și readuceți-l în cratiță. Se condimentează cu sare, se acoperă și se menține cald.
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o tigaie medie, topiți restul de 2 linguri de unt.
Se adaugă shiitake-ul și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Aranjați fileurile de somon pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în jos și condimentați cu sare și piper.
Coaceți timp de aproximativ 15 minute, până când tocmai ați gătit în centru.
Puneți orezul sălbatic pe farfurii și puneți fileurile de somon deasupra. Puneți ciupercile shiitake și sosul de vin roșu peste pește și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.