Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul cu Shiitake și sos de vin roșu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 670 calorii, 44G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 8.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu Shiitake și sos de vin roșu, Somon De Seară Într-Un Sos De Scotch Și Shiitake, și Somon Cu Sos De Muștar De Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați vinul roșu, bulionul de vită și cimbru și dați la fiert. Se fierbe până când lichidul s-a redus la 3/4 cană, 1 oră și 15 minute; se strecoară într-o cratiță curată. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se păstrează fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Semințe De Leuștean Pudră
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Între timp, aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați orezul sălbatic și un vârf de sare, acoperiți și fierbeți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Scurgeți orezul și readuceți-l în cratiță. Se condimentează cu sare, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-o tigaie medie, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se adaugă shiitake-ul și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10
Aranjați fileurile de somon pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în jos și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Coaceți timp de aproximativ 15 minute, până când tocmai ați gătit în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Puneți orezul sălbatic pe farfurii și puneți fileurile de somon deasupra. Puneți ciupercile shiitake și sosul de vin roșu peste pește și serviți.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.