Somonul cu salsa nectarină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1282 calorii, 138g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $16.9 pe portie. Această rețetă de la Foodess are 21 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți oțet de orez condimentat, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Somon cu salsa nectarină, Somon la grătar cu salsa nectarină, și Nectarine Salsa.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.