Somon Cu Piele Crocantă
Somonul cu piele crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 406 calorii, 35g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 4,34 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 60 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, file de somon tăiat în centru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Somon Cu Piele Crocantă, Somon Cu Piele Crocantă, și Somon de piele crocant cu verdeață Gingery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați somonul cu sare și piper.
Așezați pielea cu fața în sus și frecați 1 1/2 linguri de unt înmuiat pe toată pielea somonului.
Transferați somonul, cu untul în sus, într-o tigaie. Se răcește la frigider pentru a întări untul, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți broilerul la mare.
Așezați somonul la aproximativ 5 inci de sursa de căldură și gătiți până când pielea este crocantă și peștele este gătit, 7 până la 8 minute.
Într-o cratiță mică la foc moderat, amestecați împreună restul de 1 1/2 linguri de unt, coajă de lămâie, suc de lămâie, muștar și frunze de tarhon. Împărțiți sosul între 2 farfurii și așezați 1 bucată de somon deasupra fiecărui bazin de sos.
Ceea ce face ca această rețetă să cânte cu adevărat: acesta este cel mai tare mod de a obține pielea crocantă pe pește vreodată, iar pielea crocantă este ca un cip sărat natural și cu aromă mare, deci este cea mai bună parte!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.