Somon Cu Piele Crocantă

Somon Cu Piele Crocantă
Somonul cu piele crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 406 calorii, 35g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 4,34 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 60 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, file de somon tăiat în centru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Somon Cu Piele Crocantă, Somon Cu Piele Crocantă, și Somon de piele crocant cu verdeață Gingery pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Așezați pielea cu fața în sus și frecați 1 1/2 linguri de unt înmuiat pe toată pielea somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Transferați somonul, cu untul în sus, într-o tigaie. Se răcește la frigider pentru a întări untul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Așezați somonul la aproximativ 5 inci de sursa de căldură și gătiți până când pielea este crocantă și peștele este gătit, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Într-o cratiță mică la foc moderat, amestecați împreună restul de 1 1/2 linguri de unt, coajă de lămâie, suc de lămâie, muștar și frunze de tarhon. Împărțiți sosul între 2 farfurii și așezați 1 bucată de somon deasupra fiecărui bazin de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Ceea ce face ca această rețetă să cânte cu adevărat: acesta este cel mai tare mod de a obține pielea crocantă pe pește vreodată, iar pielea crocantă este ca un cip sărat natural și cu aromă mare, deci este cea mai bună parte!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Revista