Somon Cu Pepita-Unt De Tei

Somon Cu Pepita-Unt De Tei
Somonul cu unt Pepita-Lime este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, file de somon, pepitas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon cu Pepita-unt de tei, Somon cu Pepita - unt de tei pentru doi, și Pepita-semilune de tei.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista