Somon cu miere de soia și sosuri de Wasabi
Somonul cu miere de soia și sosuri de Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 361 calorii. Dacă aveți la îndemână miere, apă, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chile-somon glazurat cu miere cu două sosuri, Somon cu glazură de miere de soia și Wasabi, și Wasabi & Miere Glazurate-Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună mirin, sos de soia, oțet și ghimbir într-un vas superficial.
Adăugați pește, părțile pielii în sus și marinați, acoperite, la temperatura camerei 10 minute.
Fierbeți sosul de soia, mierea și sucul de lămâie într-o cratiță mică, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Se amestecă împreună pudra de wasabi și apa într-un castron mic.
Prăjiți peștele, cu pielea în jos, pe raftul Uns cu ulei al unei tigaie pentru pui de carne, la 5 până la 7 inci de la căldură, până când peștele este doar gătit, aproximativ 6 minute.
Serviți somonul stropit cu sosuri.
Sosurile cu miere de soia și wasabi pot fi făcute cu 2 ore înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.