Somon cu Mango, ghimbir și ceapă Vidalia
Somonul cu Mango, ghimbir și ceapă Vidaliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 66 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, piure de ghimbir, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Somon Cu Ghimbir Și Ceapă Verde, Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango, și Ceapă Vidaliană La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mango și ceapa într-un vas mare de amestecare din sticlă.
Bateți sucul de lămâie, 2 linguri de ulei, sucul de lămâie, mierea, 1/2 linguriță de sare și ghimbirul într-un castron mic.
Se toarnă peste amestecul de mango, se acoperă și se răcește timp de 1 oră.Preîncălziți grătarul la foc mediu.Frecați partea superioară a somonului cu restul de 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper.Grătiți peștele, cu pielea în jos (fără a răsturna), la foc indirect timp de 16 până la 18 minute sau până când se fulgează ușor cu furculița.Folosiți o spatulă foarte mare sau o foaie de copt fără margini pentru a ridica ușor somonul de pe grătar, lăsând pielea pe grătar.Lăsați somonul să se răcească aproximativ 5 minute.Amestecați menta în amestecul de mango și folosiți o lingură cu fante pentru a o așeza în centrul somonului.
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.