Somon cu linte

Somon cu linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu linte. O porție conține 771 calorii, 65g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.37 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de linte verde, usturoi, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Linte cu somon, și Somon pe un pat de linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-un bol rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită. Puneți deoparte timp de 15 minute, apoi scurgeți.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie sotată, adăugați ceapa, prazul, cimbrul, sarea și piperul și gătiți la foc mediu timp de 10 minute, până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați lintea scursă, țelina, morcovii, bulionul de pui și pasta de roșii. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 20 de minute, până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
LinteLinte
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
4
Se adaugă oțetul și se condimentează, după gust.Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. pentru somon, încălziți o tigaie uscată rezistentă la cuptor la foc mare timp de 4 minute. Între timp, frecați ambele părți ale fileurilor de somon cu ulei de măsline și condimentați blaturile foarte liberal cu sare și piper. Când tigaia este foarte fierbinte, așezați fileurile de somon asezonând părțile laterale în tigaie și gătiți la foc mediu fără a le mișca timp de 2 minute, până se rumenesc foarte mult. Întoarceți fileurile și puneți tigaia în cuptor timp de 5 până la 7 minute, până când somonul este gătit rar. Puneți o movilă de linte pe fiecare farfurie și așezați un file de somon deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
LinteLinte
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Amplasat în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de clasă mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de nuanțe dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o gură expresivă și un finisaj stratificat, persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista