Somon Cu Legume La Grătar

Somonul cu legume la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,09 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 445 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, dovlecei, muștar de miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar, Somon sălbatic la grătar și legume, și Somon la grătar cu crupe și legume proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați ceapa, lăsând rădăcina intactă; tăiați fiecare ceapă în 8 pene.
Combinați muștarul și următoarele 7 ingrediente (muștar prin sare) într-un castron mic; rezervați 1/4 cană amestec de muștar.
Așezați ceapa, dovleceii și somonul într-un vas mare de mică adâncime.
Stropiți cu amestecul de muștar rămas; acoperiți și marinați la frigider 1 oră.
Puneți o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Așezați dovleceii pe tigaie; grătar 2 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Scoateți dovleceii; păstrați cald.
Așezați ceapa pe tigaie; grătar 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Scoateți ceapa; păstrați cald.
Așezați somonul pe tigaie; grătar 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Stropiți somonul și legumele cu amestec de muștar rezervat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.