Somon cu glazură de citrice-condimente
Somonul cu glazură de citrice-condimente este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia de ardei, piper, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la redbookmag.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Somon Atlantic cu glazură de soia citrice, Somon Glazurat Cu Citrice-Condimente, și Somon la grătar cu frecare de condimente Est-Vest și glazură de portocale-soia.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul în aer liber pentru grătarul direct medium.In castron mic, amestecați zahărul, sucul, boiaua, chimenul și ardeiul roșu până se dizolvă zahărul.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat pe partea de carne a somonului.Somon la grătar, cu pielea în sus, 4 minute, apoi întoarceți cu grijă somonul.
Ungeți amestecul de zahăr peste somon. Gatiti cu 4 pana la 5 minute mai mult sau pana cand pestele devine opac pe tot parcursul, periand continuu amestecul de zahar peste somon.Îndepărtați cu grijă somonul de pe grătar glisând spatula lungă și subțire între carne și piele. Aruncați pielea.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.