Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso

Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso
Somonul cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 48 de porții. O porție conține 66 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de semințe de susan, file de somon, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso, Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime, și Somon Wasabi cu sos Miso-Susan.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca bine. Condimentează sosul portocaliu-miso după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PortocaliuPortocaliu
SosSos
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Tapetați foaia mare de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați somonul și uleiul vegetal într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
5
Așezați semințele de susan pe farfurie mică. Înveliți 1 Suprafață din fiecare bucată de somon cu semințe de susan. Aranjați somonul, cu partea acoperită cu susan în sus, într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți somonul descoperit până când este gătit, aproximativ 5 minute; transferați în platou. Frigarui fiecare bucata cu scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
8
Serviți sosul cald, care trece portocaliu-miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SosSos
MisoMiso
9
* Disponibil la piețele japoneze și magazinele de alimente naturale și în secțiunea de alimente asiatice a unor supermarketuri.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista