Somon cu crustă de piper cu sos de măsline

Somon cu crustă de piper cu sos de măsline
Somonul cu crustă de piper cu sos de măsline este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 103 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Dacă aveți sare, pătrunjel at-leaf, somon ?lete, și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Prăjituri De Somon Cu Crustă De Ardei Cu Sos De Hrean, Somon cu crustă de piper negru, și Somon cu crustă de ardei cu năut de usturoi.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista