Somon Cu Crustă De Parmezan

Somon Cu Crustă De Parmezan
Parmezan Crusted somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 581 calorii, 55g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,71 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Somon Cu Crustă De Parmezan, Somon Cu Crustă De Parmezan, și Parmezan Copt Somon Crustat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron superficial, mediu, amestecați parmezan, pesmet italian condimentat, tarhon și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Italian CondimentatPesmet Italian Condimentat
ParmezanParmezan
TarhonTarhon
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați vin alb, sos teriyaki, unt, ceapă roșie și usturoi. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Vin AlbVin Alb
Ceapă RoșieCeapă Roșie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Apăsați o parte a fiecărei fripturi de somon în amestecul de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Friptură De SomonFriptură De Somon
4
Așezați fripturile cu crusta în sus în cratiță cu amestec de vin alb. Gatiti la foc mediu pana cand cea mai mare parte a lichidului este redusa, 10 pana la 15 minute, apoi intoarceti cu o spatula. Continuați să gătiți până când crusta se rumeneste și peștele se descuamează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
FripturăFriptură
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista