Somon cu crustă de ierburi cu salată mixtă de verdeață

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu crustă de plante cu salată de verdeață mixtă. Această rețetă face 4 porții cu 340 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, file de somon, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de varză și verdeață mixtă cu vinetă de plante acidulate, Salată de Tunan și portocale la grătar cu lămâie confiată și verdeață mixtă pentru bebeluși cu Chili Aioli și Tuile de ierburi, și Somon cu crustă de ierburi cu salată de spanac.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti somonul, combinați primele 7 ingrediente într-un vas superficial sau o farfurie de plăcintă. Înveliți ușor ambele părți ale fileurilor cu spray de gătit și presărați uniform cu 1/4 linguriță de sare. Dragați ambele părți ale fileurilor în amestec de pesmet.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fileuri în tigaie; gatiti 3 minute. Reduceți căldura la mediu; întoarceți cu grijă fileurile. Gatiti 4 minute sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Pentru a pregăti salata, combinați sucul, uleiul, muștarul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare.
Adăugați verdeață mixtă; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați 2/3 cană de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 file.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.