Rețeta de somon cu crustă de coriandru și semințe de muștar poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 4,62 USD per porție. Acest fel principal are 376 de calorii, 37 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână mentă, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ piper, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan, piper, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan și somon cu crustă de semințe de muștar.
Instrucțiuni
1
Pentru crustă: Într-un castron, amestecați panko, semințele de muștar, semințele de coriandru și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Semințe De Muștar
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
Zmeura Intreaga Proaspata Sau Congelata
1 Kg De Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
2
Pentru spălare: Într-un al doilea castron, amestecați muștarul cu 1/2 cană de apă, amestecând bine pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat
2 Uncii Fluide De Amestec Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1
Bateți într-un castron iaurtul, smântâna, cresonul, oțetul, menta și usturoiul. Pentru a vă asigura că condimentele sunt amestecate, răzuiți părțile laterale și bateți a doua oară. Țineți la temperatura camerei dacă utilizați în decurs de 30 de minute sau puneți la frigider pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Nasturel
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Ardei Iute Fresno
1 Grapefruit Roșu Mediu, Decojit și Secționat
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
2
Pentru somon: Ungeți somonul cu spălătură, apoi terminați partea superioară (partea pielii) cu crusta. Repetați procesul cu fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Zmeura Intreaga Proaspata Sau Congelata
3
Într-o tigaie medie la foc mediu, ungeți fundul tigaii cu ulei. Când s-a încălzit, adăugați partea cu crustă a somonului în tigaie și gătiți, în reprize, până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Întoarceți peștele și terminați de gătit până la temperatura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Mandarine, Câte 3
6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, Scurs
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, Scurs
5
La final, sosați farfuriile cu 2 uncii de sos de nasturel/mentă. Acoperiți cu somon și ierburi proaspete, dacă doriți.
Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.