Somon cu crupe și sos de cremă de capere

Somon cu crupe și sos de cremă de capere

Instrucțiuni

1
Se adauga caperele si usturoiul si saut-ul pana cand usturoiul incepe sa se coloreze, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați vin alb și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați frișcă și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 10 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
4
Aduceți jumătate și jumătate, 1/2 cană de apă și sare pentru a fierbe într-o cratiță mare. Treceți treptat în grâu instant. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Adăugați brânza Monterey Jack și amestecați până se topește și se omogenizează. Condimentați grăsimile după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Crupe InstantCrupe Instant
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se ia de pe foc. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
7
Între timp, periați somonul cu ulei, apoi presărați sare și piper.
8
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Adăugați somon și gătiți până la opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Așezați lingura de grâu în centrul fiecăruia dintre cele 4 boluri puțin adânci. Puneți sosul în jurul granulelor. Top grits și sos cu somon și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Place spoonful of grits in center of each of 4 shallow bowls. Spoon sauce around grits. Top grits and sauce with salmon and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista