Somon cu crupe și sos de cremă de capere

Somon cu crupe și sos de cremă de capere

Instrucțiuni

1
Se adauga caperele si usturoiul si saut-ul pana cand usturoiul incepe sa se coloreze, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați vin alb și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați frișcă și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 10 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
4
Aduceți jumătate și jumătate, 1/2 cană de apă și sare pentru a fierbe într-o cratiță mare. Treceți treptat în grâu instant. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Adăugați brânza Monterey Jack și amestecați până se topește și se omogenizează. Condimentați grăsimile după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Crupe InstantCrupe Instant
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se ia de pe foc. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
7
Între timp, periați somonul cu ulei, apoi presărați sare și piper.
8
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați somon și gătiți până la opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Așezați lingura de grâu în centrul fiecăruia dintre cele 4 boluri puțin adânci. Puneți sosul în jurul granulelor. Top grits și sos cu somon și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Place spoonful of grits in center of each of 4 shallow bowls. Spoon sauce around grits. Top grits and sauce with salmon and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista