Somon Cu Compot De Piersici Și Roșii

Somon Cu Compot De Piersici Și Roșii
Compotul de somon cu piersici și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 330 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de curry, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Filet de porc cu compot de roșii-piersici, Filet de porc cu compot de roșii-piersici, și Compot de piersici și afine pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista