Somon Cu Coajă De Caju

Somon Cu Coajă De Caju
Caju Crusted somon este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 508 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de caju fisher premium, cățel de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Somon cu coajă de caju cu Bok Choy, Nucă de cocos caju crusted somon, și Tilapia Umplută Cu Coajă De Caju pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista