Somon cu aromă de roșii marocane

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu roșii marocane. O porție conține 301 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți capere, ulei de măsline, coajă portocalie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Parfaits Afine-Portocaliu ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Cod la grătar cu aromă de roșii marocane, Somon Cu Porumb Și Roșii, și Somon Cu Gust De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați 1/4 linguriță de sare uniform peste fileuri.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați fileuri; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați ceapa și ghimbirul; sotati 2 minute.
Adăugați 1/4 linguriță de sare, roșii și următoarele 6 ingrediente; gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Întoarceți fileurile în tigaie, pui fileuri în amestec de roșii; gătiți 3 minute până când peștele este mediu-rar sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți din căldură; așezați fileurile pe farfurii individuale. Se amestecă menta tocată și cilantro în amestecul de roșii; amestec de lingură în jurul fiecărui file.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay]()
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.