Somon Crustat cu semințe de susan pe tăiței Soba

Somon Crustat cu semințe de susan pe tăiței Soba
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somon cu crustă de semințe de susan pe tăiței Soba. Această rețetă servește 4 și costă 5,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 474 calorii, 44G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de susan, căței de usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Tofu cu crustă de susan cu tăiței Soba, Somon de susan cu tăiței Soba, și Ardei, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista